Overnachten op Lelystad Airport

Overnachten op Lelystad Airport

Wilt u overnachten op of nabij Lelystad Airport? Tot de uitbreiding van de luchthaven voltooid is, zijn de opties beperkt.

Hotel Lelystad Airport

Het enige hotel dat momenteel op het luchthaventerrein gevestigd is, is Hotel Lelystad Airport. Dit 3-sterren hotel kreeg eind 2016 op Booking.com een 6.7 als beoordeling. De 24 kamers die het hotel telt zijn goed betaalbaar. Ontbijt is (op het moment van schrijven) bij de prijs inbegrepen. In het hotel zit restaurant De Kokpit gevestigd, waar echter alleen ontbijt wordt geserveerd. Voor lunch of diner worden gasten aangeraden om te gaan eten bij het dichtbij gelegen Flantuas.

Gepland: Van der Valk hotel dichtbij luchthaven

Met het oog op de uitbreiding van Lelystad Airport heeft hotelketen Van der Valk aangekondigd een vestiging te zullen openen nabij het vliegveld. Dit zal pal aan snelweg A6 verrijzen, naast fastfoodketens McDonalds en KFC, en 120 tot 160 kamers gaan tellen. Het is nog niet duidelijk wanneer het hotel daadwerkelijk haar deuren zal openen.

Op ruimere afstand:

In Lelystad zelf zitten volgens Booking.com twee hotels gevestigd: het Apollo hotel (7.3 bij Booking.com, dec 2016) in het centrum van de polderstad en Hotel De Lange Jammer (8.3 bij Booking.com, dec 2016) nabij de haven. Daarnaast zijn er diverse Bed & breakfasts in Lelystad te vinden.

Close